Az  ENEOS Corporation (a továbbiakban ENEOS) egyaránt felhasználja a jelenlévő technológiákat és fejlesztési ismereteit az alternatív energiaforrások előállítására és csúcs minőségű petrolkémiai termékek előűállításához. Bevezette a piacra a környezetbarát termékeinek egyikét, mint a kén-mentes benzin, valamint motorolaj (SUSTINA). Az első cég a világon, amely kiskereskedelemben kapható háztartási üzemanyag-cellákat hozott forgalomba. Az ENEOS is a legnagyobb világpiaci részesedést birtokolja az Etilidén-norbornene (ENB) előállításban.

sustinamore-hu

 

 

 

TECHNOLÓGIA A TELJESÍTMÉNYÉRT ÉS A KÖRNYEZETÉRT

 

Az ENEOS Corporation Japán első számú, teljes mértékben integrált olaj- és energiaipari vállalata, amely az egész világon kínálja termékeit és energetikai megoldásait. Az 1888-ban Tokióban Nippon Oil néven alapított cég globális méretűvé nőtt. Mint technológiai újításokban élenjáró vállalat, élen jár a mai környezetbarát technológiák kutatás fejlesztéséhez, lépést tartva a globális kihívásokkal, a világ energiaforrásainak tudatos felhasználásával. Ma, az ENEOS Corporation Japán legnagyobb olaj- és energiaipari cége, amely a világ minden pontján rendelkezik gyártó és értékesítő helyekkel, és egy vezető motorolaj márkát tudhat magáénak, ami az: ENEOS. Mivel hosszú idő óta az autógyártók (OEM) beszállítója, az ENEOS a magas műszaki elvárásoknak megfelelő és specifikus, full szintetikus és szintetikus alapú kenőanyagokat gyárt a motorok maximális teljesítménye és hosszú távú védelme, valamint az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében. Ezen kívül, mivel hosszú idő óta számos versenycsapat hivatalos olaj beszállítója, a motorsportokban használt nagy teljesítményű motorokhoz is fejleszt csúcsminőségű kenőanyagot, hogy egy „titkos fegyvert” adjon a pilóták kezébe.

A ENEOS Corporation tudatában van, hogy környezetvédelmi szerepvállalása kulcsfontosságú, így elkötelezett megvalósítani ezirányú küldetését: hozzájárulni a fenntartható gazdaság és társadalom fejlődéséhez az energiaszektor, a természeti erőforrások és alapanyagok terén megvalósított folyamatos innováción keresztül. Ezért a ENEOS csúcstechnológiájú termékeit úgy tervezték, hogy védjék a környezetet a jármű teljes élettartama alatt azzal, csökkentsék a károsanyag kibocsájtást, javítsák az üzemanyag fogyasztást és csökkentsék a motorikus alkatrészek kopását.

 

Hidrogéncellás hibrid benzinkút

Az ENEOS Japánban elsőként adta át hidrogéncellás járművek hidrogénnel való feltöltésére alkalmas hibrid benzinkútját. A finomítókból a nagy nyomású hidrogént speciális nyerges vontatókkal szállítják a hibrid benzinkúthoz, ahol Samtech gyártmányú, hűtött szénszálas kompozit tartályokban tárolják a hirdogént.

 

Környezetbarát, magas oktánszámú benzin

Az ENEOS Co. elsőként fejlesztette ki a kén-mentes benzin előállításához szükséges rendszert Japánban, és vele együtt azt a magas oktánszámú benzint, amely hozzájárul a tisztítább gázok kibocsátásához. Ezzel egy időben a csoport előrelépést ért el az üzemanyag-fogyasztás, s vele együtt a megnövekedett teljesítményhez tartozó súrlódási erők csökkentésében.

 

Kén-mentes Diesel gázolaj

A csökkentett kén-tartalmú gázolaj lehetővé teszi, hogy csökkenjen a NOx károsanyag kibocsájtás, és a részecske-képződés. Az ENEOS céljai között szerepel a kén-mentes gázolaj felhasználása saját fejlesztésű  deszulfunizáló aktív katalizátor kifejlesztésére

 

Környezetbarát motorolajok

Az ENEOS erőfeszítéseket tesz, hogy csökkentse a környezet károsítását korszerű motorolajok kifejlesztésével, amelyek hatékonyan csökkentik a súrlódási veszteséget a motor belsejében és a motorolajjal együtt távozó gázok kibocsátását a dízel meghajtású járművekben

 

Környezetbarát ipari kenőanyagok

Az ENEOS környezetbarát ipari kenőanyagokat kínál különféle felhasználási célokra, mint amilyen például a hidraulika olaja, amely hozzájárul az energia-megtakarításhoz és hosszú életet biztosít a hidraulikus gépeknek

 

 

 

ENEOS children