Tartalomjegyzék

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza az eneos-olaj.hu (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:
 

A Webáruház címe:

http://eneos-olaj.hu
 

Ügyfélszolgálat:

2040 Budaörs, Iparos utca 14.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 06 (23) 431-000
 

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait és nem küldhet megrendelést sem.
 

A megrendelés lépései:

1. A megrendelés összeállítása
2. A kosár használata
3. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
4. A megrendelés elküldése

A rendelés elküldése előtt a vevő felelőssége, hogy a megjelenő adatokat (egységár, kiszerelés, mennyiség) ellenőrizze és amennyiben szükséges, módosítsa a tételeket az igénye szerint, mielőtt a rendelést érvényesíti. Hiányos, vagy téves elérhetőség (Név, cím, Email cím, telefonszám) esetén megtagadhatjuk a teljesítést az elállás jogán.


Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
4. A számla kiállítója és a szállítás intézője a Szakál-Met-Al Zrt. Név: Szakál-Met-Al Zrt. Székhely: 2040 Budaörs, Kamaraerdei út 9/c. Cégjegyzékszám: 13-10-042343 Adószám: 27874745-2-13 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: +36 (23) 431-000
 

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.
 

Árak

A webáruházban ÁFÁ-val növelt (bruttó) eladási árak jelennek meg. Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek adatlapjain találnak.
Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál (akár az egység ár * mennyiség vonatkozásában), fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A feltüntetett kedvezményes árak csak az eneos-olaj.hu oldalon történő vásárlás esetén érvényesek!
 

Személyes átvétel

A megrendelt termékek személyesen is átvehetők a magyarországi kizárólagos importőr szaküzleteiben, 8-17 óra között. Az elérhetőségeiket az alábbi linken találhatják: Magyarországi kizárólagos importőr.

 

Kiszállítás

1. A szállítás egész ország területén egységes tarifa alapján történik
2. A szálíltás költségeiről tájékozhat oldalunon  - visszavonásig, az akció időtartama alatt INGYENES
3. A kiszállítás várható időtartama 2-3 munkanap.  A kiszállítást az 'Innigiht' intézi. Amennyiben legkésőbb 72 órán belül nem kapja meg a terméket, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiszállítással kapcsolatban!
A rendeléssel kapcsolatban érdeklődni munkanapokon 13:30 - 17:30 között  a 06 (20) 930-9550 számon lehet.

A kiszállítás megkönnyítése érdekében, kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön rendszerint napközben, általános munkaidőben elérhető. A szállítás kizárólag Magyarország területén vehető igénybe!
 

Lehetséges fizetési módok

1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)

 

Mindent megteszünk azért, hogy az oldalaikon megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Mindazonáltal nem vállalunk felelősséget az esetlegesen előforduló hibákért, különösen:

  • a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből eredő károkért,
  • az esetlegesen előforduló katalógushibákból, helytelen műszaki információkból eredő károkért,
  • tévesen közölt készlet-adatokból eredő károkért,
  • késedelmes kiszállításból eredő károkért.

Javasoljuk, hogy mindig a gyártó által javasolt viszkozitású és teljesítményszintű olajat válassza! Amennyiben kérdéses az adott motorhoz tartozó olaj, úgy kérje szakember segítségét, vásárlás előtt! A megrendelt olaj a vevő saját döntését tükrözi, a felelősség a vevőt terheli esetleges kár bekövetkeztekor, nem megfelelő olaj használatával kapcsolatban.


"Hosszú, tartós életet a motornak!"